BURSA / MUDANYA - Hasköy Ortaokulu

Hasköy İlk ve Ortaokulu Tarihçesi

1995-1996 yılında yeni binasının 1.katında hizmet vermeye başlamıştır.  1995-1996 öğretim yılında, Valilik Makamının 27.10.1996 tarih ve 322/3692 sayılı yazıları ile resmiyet kazanıp İlköğretim Okulu olarak hizmet vermektedir. Temel Eğitimin 8 yıla çıkmasıyla binamıza üç kat daha ilave yapılmış olup, aynı zamanda taşımalı sisteme geçilerek, Mürselköy, Dedeköy, Küçük Yenice ve Balabancık köyleri okulumuza taşınmakta ve eğitimlerini okulumuzda sürdürmektedirler.

14 derslikte eğitim veren okulumuzda laboratuar, kütüphane, serbest etkinlik ve oyun atölyesi ile yemek salonu olarak kullanılan çok amaçlı salon ile öğrencilerimize hizmet vermektedir. Sürekli yürütülen faaliyetler neticesinde fiziki yapının ve eğitim olanaklarının iyileştirilmesi için çaba sarf edilmektedir.

Toplam 223 öğrencinin eğitim aldığı okulda sınıf mevcudu ortalamamız 22 civarındadır. Öğretmen kadrosunda eksiklik bulunmamaktadır, eğitim faaliyetlerinde herhangi bir aksama bulunmamaktadır.

Yıl boyunca sanatsal, sportif etkinliklere imkanlar ölçüsünde katılımın sağlandığı okulumuzda öğrencilerimizin ve özveriyle çalışan öğretmenlerimizin gayretleriyle pek çok ödül ve katılım belgesi okulumuza kazandırılmıştır.

Yayın: 24.01.2017 - Güncelleme: 12.11.2023 12:58 - Görüntülenme: 1368
Kaynak: İnternet