BURSA / MUDANYA - Hasköy Ortaokulu

Hasköy Ortaokulu

Has Mahallesi Boğazyolu Cad. Nu31 Mudanya/BURSA
Vizyon
VİZYONUMUZ : Hasköy Ortaokulu olarak,bizlere emanet edilen tüm öğrencilerimizin; öğrenen, üreten, paylaşan, kendine güvenen, ulusal ve evrensel değerlere saygılı sevgi dolu;Başarının arttırılması için; öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği,katılımcı,paylaşımcı,Atatürk ilke ve inkılâplarından hız alarak,bilimi yol gösterici kabul edip son teknolojik gelişmelerden faydalanan, insan hak ve hürriyetlerini savunan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen,dürüst,kendine, ailesine, yurduna, insanlığa faydalı ,adalet ve demokrasiyi rehber edinen; spor, sanat, kültürel etkinliklerde ön sıralarda yarışan,çevresine duyarlı,mutlu,özgüveni tam bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır.
Misyon
MMİSYONUMUZ : Çağın gereklerine uygun bilimsel ve kaliteli eğitim- öğretim yapmak, bedensel, zihinsel, ruhsal yönden sağlıklı, üretken nesiller yetiştirmek gayesiyle;öğrencilerimize sadece öğreten değil onları tam manasıyla yaşama hazırlayan,gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan , başarı ve kalite düzeyi ile örnek ve öncü bir okul olmak.
KALORİFER/DOĞALGAZ
Ulaşım
BURSA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ BURSA ORGANİZE SANAYİ DURAĞINDAN B 36 NUMARALI OTOBÜSLER İLE(ÖĞLEDEN ÖNCE ÇİFT SAAT BAŞLARINDA,ÖĞLEDEN SONRA HER TEK SAAT BAŞLARINDA KALKMAKTADIR)
MAHALLE
MUDANYA İLÇE MERKEZİ 12 km BURSA ŞEHİR MERKEZİ 10 km
TUBİTAK 4006
Diğer Hususlar
ÖĞRENCİLERİMİZİN KULLANIMINDA OLAN GENİŞ BİR HALI SAHAMIZ VE TARIM UYGULAMA BAHÇEMİZ MEVCUTTUR.