BURSA / MUDANYA - Hasköy Ortaokulu

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA VE ATATÜRK HAFTASI

TATÜRK'Ü ANMA: İZİNDE YÜRÜMEK

Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye'nin kurucusu ve büyük önderidir. Onun önderliğindeki inkılaplar, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşımıştır. Bugün, Hasköy İlkokul/Ortaokul ailesi olarak, Atatürk'ün mirasını yaşatmak ve ilkelerine sadık kalmakla sorumluyuz.

Atatürk'ü anmak, sadece bir gün değil, her gün bir görevdir. O'nun izinde yürümek, birlik ve beraberlik içinde Hasköy'ümüzü daha ileriye taşımak demektir. Eğitim, bilim, sanat ve spor alanlarında Atatürk'ün ilke ve değerlerine sadık kalarak, okulumuzun adını daha da yükseklere taşımak için çaba sarf etmeliyiz.

Hasköy İlkokul/Ortaokul ailesi olarak, Atatürk'ün bize bıraktığı mirası yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için el birliğiyle çalışacağımıza olan inancımızı yineleyerek, O'nun izinde aydınlık yarınlara yürümek dileğiyle...

Yayın: 22.11.2023 - Güncelleme: 22.11.2023 19:11 - Görüntülenme: 116